WAT WIJ DOEN


Sinds 2019 is FLEX Elektrotechniek werkzaam als installatiebedrijf. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot specialisten in elektrische systemen voor de Woningbouw, Utiliteit en Industrie. We doen alles zelf: van ontwerp tot productie en van installatie tot service. We leveren volledige elektrische oplossingen en onderdelen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring bieden we goed advies en zetten we vol in op het blij maken van onze klanten.

ONZE KERNWAARDEN

Onze belangrijkste waarden zijn heel belangrijk voor ons succes. We zijn een team van enthousiaste experts. We houden ons echt aan onze belangrijkste waarden en passen ze toe in alles wat we doen. Dit helpt ons te begrijpen waarom we dingen op een bepaalde manier doen. Dankzij deze waarden werken we goed samen en zijn we een sterk team. Dit heeft FLEX Elektrotechniek gemaakt tot wat het nu is. 

MET EEN GLIMLACH

Als werk leuk is, maakt het automatisch plezierig. We streven ernaar om plezier te beleven aan ons werk, om gepassioneerd te zijn en plezier te hebben. Als team hebben we respect voor al onze collega's.

CONTINU VERBETERING

We streven ernaar om voortdurend te verbeteren. Dag na dag streven we ernaar om vooruitgang te boeken, zowel in onze processen als in onze kwaliteit. Ons uiteindelijke doel is om uit te blinken in onze producten, diensten en onze samenwerkingsmethoden, om zo de beste te worden in wat we doen. 

DUURZAAMHEID

We zijn enthousiast om een positieve impact te hebben op het milieu. Dit gaat verder dan alleen maar erover nadenken; we zijn actief bezig met het ontwerpen en implementeren van baanbrekende oplossingen om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van een hoger niveau van duurzaamheid.ONZE 4 STAPPEN

Stap 1: Aanvraag
Neem contact op via onze nummer, whatsapp of doe een aanvraag via het contactformulier.
Stap 2: Wij Gaan Aan De Slag
Wij gaan direct aan de slag en sturen meestal binnen een dag een offerte toe.
Stap 3: Offerte
Heb je extra wensen of vragen over de offerte, neem dan gerust contact op.
Stap 4: Uitvoering
Binnen 1 week plaatsen wij de groepenkast! ( Wij geven 8 Jaar Garantie op de groepenkast ! )    CONTACTFORMULIER

    MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE NODIG ?

    Ons team staat klaar om u te woord te staan.