Bij het aanleggen van elektra in zowel bestaande
als nieuwbouwwoningen is veiligheid van het grootste belang.
Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige elektrische installaties,
maar leggen we ook de nadruk op strikte naleving
van de veiligheidsnormen zoals vastgesteld door NEN1010 en NEN3140.
Hieronder leest u waarom dit voor u als klant van ons van onschatbare waarde is


Veilige Elektra Aanleg: Voldoen aan NEN1010 en NEN3140 Normen voor Optimale Gemoedsrust

 • Ervaren Vakmensen: Ons team bestaat uit gecertificeerde elektriciens met jarenlange ervaring in het vak. Ze zijn bekwaam in het werken met diverse elektrische systemen en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorschriften.
 • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elke woning uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om het installeren van stopcontacten, verlichting, of het aanleggen van een compleet nieuw elektrisch netwerk, we zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij uw wensen.
 • Kwaliteit en Veiligheid: Bij ons staat kwaliteit en veiligheid voorop. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en volgen strikte veiligheidsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar is.
 • Kostenbesparend: Wij bieden onze elektra aanlegservice tegen zeer scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Door onze efficiënte werkwijze en goede relaties met leveranciers kunnen we kostenbesparend te werk gaan, wat resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten.
 • Conformiteit met NEN1010: De NEN1010 is dé norm in Nederland voor veilige elektrische installaties in woningen en gebouwen. Onze ervaren vakmensen zijn volledig op de hoogte van deze norm en zorgen ervoor dat alle elektrische installaties worden uitgevoerd in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften. Van de dimensionering van kabels en leidingen tot de plaatsing van schakelmateriaal, elke stap wordt zorgvuldig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Naleving van NEN3140: Naast de NEN1010-norm hechten we ook veel waarde aan de naleving van de NEN3140-norm, die specifiek gericht is op de veiligheid van elektrische installaties en apparatuur. Onze elektriciens worden regelmatig getraind en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van deze norm. Dit omvat onder andere het uitvoeren van periodieke inspecties en het waarborgen van een veilige werkomgeving voor zowel henzelf als voor u als klant.
 • Risicobeheer: Door te werken volgens de NEN1010- en NEN3140-normen kunnen we de risico's op elektrische gevaren zoals kortsluiting, oververhitting en elektrocutie tot een minimum beperken. Dit geeft u als klant gemoedsrust, wetende dat uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar is, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
 • Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid: Als professionele elektriciens nemen we onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten zeer serieus. Door te voldoen aan de NEN1010- en NEN3140-normen kunnen we niet alleen de veiligheid van uw elektrische installatie garanderen, maar ook onze aansprakelijkheid verminderen in het geval van onvoorziene incidenten of schade.

Hoe wij zorgen voor topkwaliteit in elektra bij FLEX Elektrotechniek

Bij FLEX Elektrotechniek zetten we ons volledig in voor topkwaliteit en veiligheid wanneer we elektra installeren. We weten hoe belangrijk elektriciteit is in uw dagelijks leven, dus we nemen geen enkel risico bij de aanleg. Het installeren van elektra is een uitgebreide klus, en we besteden de nodige tijd om ervoor te zorgen dat uw elektra perfect wordt geïnstalleerd.

Wanneer onze ervaren elektricien elektra gaat installeren, houden ze rekening met verschillende factoren. We zorgen ervoor dat de aparaten gelijkmatig verdeeld worden en de elektrische bekabeling veilig wordt geplaatst, weg van water(leidingen) en andere potentieel gevaarlijke elementen.

Daarnaast letten we op de juiste dimensionering van de bekabeling, zodat er voldoende stroom kan worden geleverd zonder overbelasting. Wij zullen dus altijd rekening houden met de maximale belasting en zullen waar nodig de belasting van de apparaten gelijkmatig verdelen. In uw badkamer worden bijvoorbeeld vier zones onderscheiden. Ook als u een aparte groep nodig heeft, kunnen wij deze, samen met andere extra opties, veilig aansluiten.


Aanbod van elektrische diensten bij ons

Onze deskundige elektriciens bieden op maat gemaakte adviezen en zorgen voor een professionele installatie, geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu gaat om het plaatsen van verlichting, het installeren van stopcontacten en schakelaars, het toevoegen van een extra groep voor energie-intensieve apparaten, of zelfs het compleet vernieuwen van uw meterkast; wij maken het proces eenvoudig en zorgeloos.

We gebruiken alleen materialen en onderdelen van de beste kwaliteit om te garanderen dat uw elektrische installaties lang meegaan en aan alle relevante normen en regelgevingen voldoen. U kunt rekenen op de vakbekwaamheid en ervaring van onze elektriciens om uw elektrische systemen perfect te laten functioneren, ongeacht de grootte van de klus. Van kleine aanpassingen tot complexe installaties, wij regelen alle elektrawerkzaamheden in uw woning.

Onze expertise omvat ook het vakkundig integreren van elektrische systemen in het ontwerp van uw nieuwe huis, waarbij we zorgen voor een naadloze samenvoeging van functionaliteit en esthetiek.


Zelf aan de slag met elektriciteit of een professional inschakelen?

Het installeren van elektriciteit, zoals nieuwe stopcontacten of verlichting, kan ingewikkeld en gevoelig zijn. Hoewel het zelf aanleggen van elektra kosten kan besparen, is het cruciaal om bewust te zijn van de mogelijke risico's en moeilijkheden.

Voor het installeren van elektrische voorzieningen adviseren wij sterk om een beroep te doen op ervaren elektriciens. Dit advies is gebaseerd op het feit dat omgaan met elektriciteit potentieel gevaarlijk kan zijn als het niet correct wordt uitgevoerd. Heeft u ooit zelf geprobeerd een stopcontact te installeren dat daarna niet werkte of zelfs kortsluiting veroorzaakte? Een foutieve installatie kan leiden tot ernstige problemen zoals kortsluiting, interne storingen, brandrisico, elektrische schokken of oververhitting.

Door te vertrouwen op onze vakkennis, garanderen we dat uw elektrische werkzaamheden veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd. Onze expertise zorgt ervoor dat al uw elektrische apparatuur, schakelaars, lampen, standaardbedrading, extra groepen en andere aansluitingen correct functioneren zonder overbelasting of andere complicaties. Of het nu gaat om een uitgebreid project of om elektra werkzaamheden in een specifieke kamer, wij zijn er voor u!


Kortom, bij ons kunt u rekenen op elektra aanleg van de hoogste kwaliteit, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, en laat ons u helpen bij het realiseren van een veilige en betrouwbare elektrische installatie voor uw woning.

  CONTACTFORMULIER

  MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE NODIG ?

  Ons team staat klaar om u te woord te staan.