Certificering

Bij FLEX Elektrotechniek staat veiligheid, kwaliteit en naleving van regelgeving hoog in het vaandel. We begrijpen dat elektrische installaties in en rondom uw huis zorgvuldig moeten worden uitgevoerd, en daarom beschikken we over alle belangrijke certificeringen om dit te waarborgen. Onze gecertificeerde elektriciens zijn getraind en gekwalificeerd om te werken volgens de hoogste veiligheidsnormen. We zijn trots op het feit dat we voldoen aan de strengste eisen en normen, en we zorgen ervoor dat al onze projecten netjes en volgens de geldende regelgeving worden uitgevoerd. Enkele van de certificeringen waarop u kunt vertrouwen bij GroepenkastConcurrent zijn onder andere:


Deze normen stellen de vereisten voor elektrische installaties in Nederland vast en zorgen ervoor dat deze installaties veilig en betrouwbaar zijn. Door te voldoen aan de NEN 1010-normen kunnen onze klanten erop vertrouwen dat al onze elektrische installaties en werkzaamheden aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen. Uw veiligheid en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang, en naleving van de NEN 1010 is een essentieel onderdeel van onze toewijding aan uitmuntendheid in elektrotechnische dienstverlening.

Bij FLEX Elektrotechniek is veiligheid een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid, en we voldoen aan de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) normen.
Wat nog belangrijker is, is dat al onze monteurs over de benodigde VCA-certificering beschikken.
Dit betekent dat onze teams getraind zijn in veilig werken, het herkennen van risico’s en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen op de werkplek. Het waarborgen van een veilige werkomgeving voor zowel onze medewerkers als onze klanten staat bij ons voorop.
U kunt erop vertrouwen dat we alle nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installaties veilig en conform de geldende voorschriften worden uitgevoerd.

De NEN 3140 biedt richtlijnen voor de veilige bediening en het onderhoud van elektrische installaties, gereedschappen en apparaten. Ons team van gekwalificeerde professionals is uitgebreid getraind en geïnformeerd over de laatste NEN 3140 vereisten.
Dit zorgt ervoor dat alle werkzaamheden, van het aanleggen van krachtstroom tot het installeren van zonnepanelen, uitgevoerd worden met de grootste zorg voor veiligheid en conform de geldende normen.


    CONTACTFORMULIER

    MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE NODIG ?

    Ons team staat klaar om u te woord te staan.