Slaap Veilig

Wij begrijpen we het belang van preventief onderhoud
om de veiligheid te garanderen en potentieel gevaarlijke situaties vroegtijdig te identificeren.
Daarom bieden we deze cruciale service aan voor slechts €99,99,
Een kleine prijs voor uw gemoedsrust en de veiligheid van uw dierbaren.

Het jaarlijks laten controleren van uw groepenkast is een essentiële stap in het waarborgen van de elektrische veiligheid in uw woning.

 • Voorkomen van elektrische branden: Een groot deel van de branden in woningen en bedrijven wordt veroorzaakt door elektrische problemen. Jaarlijkse inspectie van uw groepenkast kan vroegtijdig problemen zoals overbelasting, defecte bedrading of falende componenten aan het licht brengen, waardoor het risico op brand aanzienlijk wordt verminderd.
 • Verzekeren van veiligheid en naleving van normen: Elektrische installaties moeten voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Een jaarlijkse controle door onze gecertificeerde elektriciens zorgt ervoor dat uw installatie niet alleen aan de huidige normen voldoet, maar ook dat alle veiligheidsmechanismen naar behoren functioneren.
 • Identificeren van slijtage: Net als elk ander systeem in uw woning, is ook uw elektrische systeem onderhevig aan slijtage. Tijdens de jaarlijkse controle kunnen onze experts beginnende slijtage herkennen en adviseren over noodzakelijke reparaties of vervangingen voordat deze tot ernstige problemen leiden.
 • Efficiëntie verbeteren: Een goed onderhouden groepenkast draagt bij aan de efficiëntie van uw elektrische systeem. Dit kan niet alleen de levensduur van uw elektrische apparaten verlengen, maar ook bijdragen aan een lagere energierekening.
 • Gemoedsrust: Door te weten dat uw groepenkast jaarlijks wordt gecontroleerd door professionals, kunt u met een gerust hart leven of werken, wetende dat uw elektrische systeem veilig en betrouwbaar is.
 • Beschadigde Bedrading: Eventuele beschadigingen aan de bedrading worden geïdentificeerd, zoals gescheurde isolatie of losse verbindingen.
 • Corrosie: Mogelijke corrosie op de elektrische componenten wordt gecontroleerd, aangezien dit kan leiden tot verminderde werking en storingen.
 • Aardlekschakelaars: De functionaliteit van aardlekschakelaars wordt gecontroleerd om te verzekeren dat ze adequaat reageren op lekstromen en daarmee de veiligheid van de installatie waarborgen.

Voor slechts €99,99 bieden we een grondige inspectie van uw groepenkast, inclusief:

 • - Een gedetailleerde controle van alle onderdelen en bedrading.
 • - Testen van beveiligingsmechanismen zoals aardlekschakelaars.
 • - Evaluatie van de capaciteit en belasting om overbelasting te voorkomen.
 • - Een rapport van onze bevindingen en aanbevelingen voor eventuele noodzakelijke acties.

Neem vandaag nog actie voor uw veiligheid Wacht niet tot het te laat is. Het jaarlijks laten controleren van uw groepenkast door FLEX Elektrotechniek voor slechts €99,99 is een investering in uw veiligheid en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en zorg ervoor dat uw elektrische systeem veilig en efficiënt blijft functioneren. Voortbouwend op de waarde die wij, bij FLEX Elektrotechniek, hechten aan uw elektrische veiligheid en efficiëntie, is het belangrijk te benadrukken dat onze jaarlijkse controle van de groepenkast een grondige inspectie omvat op meer dan 20 cruciale punten. Deze uitgebreide aanpak garandeert dat geen enkel aspect van uw meterkast over het hoofd wordt gezien, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem op het hoogste niveau worden gehouden. 


Uitgebreide Controle op Meer dan 20 Punten Onze desk Voortbouwend op de uitgebreide service die wij bij FLEX Elektrotechniek aanbieden, omvat onze jaarlijkse controle van de groepenkast een grondige inspectie op meer dan 20 cruciale punten. Deze zorgvuldige en methodische aanpak zorgt ervoor dat alle essentiële aspecten van uw meterkast worden geëvalueerd en gecontroleerd op veiligheid, efficiëntie en conformiteit met de huidige elektrische normen.